Överraska med fantastisk födelsedagsfest

Vad är bättre än roliga överraskningar som passar mottagen helt perfekt? Det brukar vara minst lika roligt att organisera och ge bort en sådan upplevelse, som det är att få ta emot den. Det gäller både barn och vuxna, och att fixa en riktigt ordentlig överraskning just på födelsedagen slår nog det mesta.

Enhörningar och pasteller

Låt oss ta en vuxen födelsedagsfest som exempel här, men vill du anpassa den till ett barn så går det såklart minst lika bra. Men att ordna fest för någon som är vuxen brukar se ut på ungefär samma sätt, så överraskningen här handlar om att ordna festen ur en lite annorlunda vinkel. Fundera över vilka intressen personen har, och om det finns något du kan spinna vidare på och skapa ett tema kring på festen. Det kan även handla om ett starkt barndomsintresse som du plockar upp nu i vuxen ålder och överraskar med. Tänk dig att exempelvis skapa ett födelsedagskalas i barntappning, men för vuxna. Gör det överdådigt och övertydligt så blir allt ännu roligare – är temat enhörningar så beställ en fantastisk unicorn tårta och pynta med alla slags pastelldekorationer du kan hitta. Det finns mängder med roligt pynt online, speciellt om du har ett barntema. Duka med papptallrikar och muggar med enhörningar på, girlanger och glitter på bordet och fullt med ballonger. Hitta alla de där roliga lekarna som lektes på barndomens barnkalas, och varför inte avsluta med en klassisk fiskdamm där varje deltagare får en liten godispåse?

När överraskningsfesten blir så här extraordinär är det extra roligt att i förväg låtsas som att inget särskilt kommer hända. Prata med din partner eller vän om att du tänker laga lite god mat till dem och ha ett lugnt hemmafirande, så lär de definitivt bli förvånade när de överraskas med ett fantastiskt enhörningskalas, eller vilket tema du nu har valt. Ju bättre du har planerat det, desto roligare kommer det bli när allt flyter på och du kan njuta av skratt och lycka från alla som kommer – och inte minst från födelsedagspersonen själv. Det är så här riktigt roliga minnen skapas, och det blir en födelsedag som hen lär minnas för resten av sitt liv.