Anordna rolig firmafest med god mat och presentkorgar

När man är chef på ett företag är det viktigt att man är mån om sin personal. Då kan det vara roligt att någon gång per år anordna en rolig firmafest med god mat och aktiviteter. Mat och dryck kan man välja genom en kunnig cateringfirma och ska man lyxa till det, kan man genom fruktleveransen.se beställa fina fruktkorgar eller presentkorgar! Fördelen med företaget Fruktleveransen, är att man sedan också kan ha kontinuerliga leveranser av fruktkorgar och annat.

Fruktkorgar och rolig firmafest

När man ska planera en firmafest finns det en hel del roliga idéer kring hur man anordnar en lyckad sådan som alla kan ha kul på. Då är det också smart att beställa till exempel en eller fler ekologiska presentkorgar som innehåller både frukt, choklad eller annat gott. När man beställer presentkorgarna levereras de snabbt och smidigt till angiven plats av Fruktleveransen inom hela Storstockholm. Ska man ha en firmafest i en annan lokal än på arbetet, är det inga problem för firman Fruktleveransen att leverera presentkorgarna. Med Fruktleveranser man kan också värna om sin personal och beställa fruktkorgar på fruktabonnemang veckovis med olika innehåll och vikt. Med frukt och presentkorgar från Fruktleveransen får man förstklassig service och snabba leveranser även av fruktlådor eller fruktpåsar på abonnemang.

God mat på firmafest och delikata presentkorgar

En firmafest med god mat och härliga presentkorgar med gott innehåll uppskattas av de flesta. Ska man välja mat till en firmafest i en lokal, är en cateringfirma det smartaste valet. Då kan det vara bra att se till så att det finns både kalla och varma rätter för alla behov. En härlig buffé med kallskuret som rostbiff och kyckling, eller varm mat med grytor, olika köttsorter, fisk, sallader, bröd och efterrätter är alltid bra att bjuda på under en firmafest. Man ska heller inte glömma att beställa anpassad mat för de som är veganer eller vegetarianer, samt kanske har gluten- eller laktosintolerans. Drycker genom en passande catering kan vara olika röda och vita viner, samt alkoholfria alternativ. Om man samtidigt beställer härliga presentkorgar kan man välja frukt och godis, eller varför inte den stora lyxkorgen med både frukt och godis av kvalitet?

Efter en härlig firmafest med god mat, dryck och smakrikt innehåll i presentkorgar från Fruktleveransen, är det omtänksamt att man som chef beställer kontinuerliga fruktkorgar till sin personal. När man beställer från Fruktleveransen, kan man även passa på att beställa kaffe, drycker, godis och snacks från sortimentet. Med Fruktleveransen får man alltid färskt frukt veckovis som personalen kan njuta av när de behöver lite extra energi på arbetet. Om någon fyller år på arbetet, kan man ha som tradition att beställa en av de presentkorgar som finns på fruktleveransen.se som en uppskattad överraskning. Beställer man en presentkorg finns alternativen ekologisk presentkorg med frukt och nyttigheter, konfektyrkorgen med stor mängd utvalt smågodis, premiumkorgen med känt märkesgodis, eller lyxkorgen med ekologiska frukter, lyxchoklad och märkesgodis.